Вівторок, 19 Березня, 2024

Які з IT-компаній стали кращими роботодавцями Львова 2018 року?

Портал Dou опублікував щорічний рейтинг кращих ІТ-компаній України,  який формується анонімним голосуванням. Цьогоріч в ньому взяли участь 14 602 людини, які оцінили 993 ІТ-роботодавців.

Як пише “Lviv-future“, кращим роботодавцем Львова цьогоріч визнали компанію Leobit. Друге місце посіла компанія Binariks, на третій сходинці опинилась Symphony Solutions.

До загального рейтингу додали окремий рейтинг для великих компаній.

  • Категорія “більше 1500 спеціалістів”

У цій категорії за звання найкращої мали можливість змагатися 7 IT-компаній, проте компанії Luxoft та NIX Solutions не пройшли. П’ять інших компаній, зібрали 27% від загальної кількості оцінок рейтингу.

Першість серед найбільших IT-компаній отримала Infopulse, друге місце зайняла SoftServe, а третє   — GlobalLogic.

  • Категорія “800-1500 спеціалістів”

Очолила рейтинг в цій категорії українська продуктова компанія Genesis, якій співробітники поставили високі оцінки у всіх розділах анкети. Друге місце отримала компанія Intellias, третє  — Sigma Softserve.

  • Категорія “200-800 спеціалістів”

В цій категорії отримала перемогу компанія Govitall, на другому місці Trionika. На третьому місці компанія Netpeak, що минулого року була лідером рейтингу в цій категорії.

  • Категорія “81-200 спеціалістів”

Переможцем у своїй категорії уже другий рік поспіль стає компанія Godemotion. Цього року вона потрапила до категорії “81-200 спеціалістів” та 52 працівники поставили максимальні бали. Друге і третє місце  дістались  Ringostat та Technorely відповідно.

  • Продуктові компанії

Найкращою в цьому рейтингу стала одеська компанія Ringostatat, що розробляє віртуальну АТС та форму зворотнього дзвінка. Друга позиція  — M2E Pro, що займається розробкою розширення Magento для ресурсів Amazon та eBay. Третє місце в компанії Terrasoft, що виробляє платформу для управління бізнес-процесами та  CRM bpm’online.

Лідерами серед всіх категорій у Львові стали :

  1. Leobit;
  2. Binariks;
  3. Symphony Solutions;
  4. TechMagic;
  5. Intellias.

 

 

Latest Posts

.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.