П’ятниця, 29 Березня, 2024

У Львові відбудеться відкриття програми "Creative Spark"

Наступного тижня в нашому місті має відбутися відкриття програми “Creative Spark”, створеної для активізації підприємницької та інноваційної діяльності, пише сайт “Львів Майбутнього“. Інформація про проведення цього заходу опублікована на сайті Львівської міської ради. Відкриття цієї програми повинне відбутися 8 лютого о 09:00 в стінах Tech StartUp School за сприяння партнера – Кінгстонського університету в Лондоні. Участь в події безкоштовна.

Головна мета цього заходу – безкоштовне навчання для українських підприємців, а також стартаперів, яке має відбуватися за провідними світовими методиками. В межах конференції охочі зможуть поспілкуватися з представниками академічної спільноти згаданого університету в Лондоні. Завітають на конференцію і представники сфери бізнесу в Україні. До слова, спеціальні тренери, які нещодавно повернулися з навчання з британської столиці, також будуть спілкуватися з львів’яними. 

Учасники конференції дізнаються про те, як здійснювати пошук перспективних ідей, досліджувати ринок, аналізувати поведінку потенційних споживачів та створювати моделі стартапів. Цікаво, що далі учасникам конференції будуть надавати доступи до спеціального онлайн бізнес-курсу з вивчення англійської мови. Сьогодні для підприємців та стартаперів надзвичайно важливим є знання цієї мови. Далі в планах організаторів проведення тренінгів по всій території України. 

Організатори переконані, що участь у програмі Creative Spark дозволяє розвинути будь-який етап проекту: від пітчингу ідей та започаткування бізнесу і аж до захисту інтелектуальної власності.

Нагадуємо, що Tech StartUp School у Львові відкрили ще 2017 року, і ця установа стала новітньою платформою для співпраці талановитої молоді та різноманітних бізнес-структур. 

Latest Posts

.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.