П’ятниця, 26 Квітня, 2024

У Львові з'явиться унікальний спортивний комплекс для єдиноборств

Вчора, 14 лютого, під час сесії Львівської міської ради депутати проголосували за надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою майбутнього спортивного комплексу для єдиноборств. Інформація про зведення справді унікального спортивного комплексу у Львові розміщена на сайті “Львівський портал“, пише “Львів Майбутнього“. Тут повідомляється, що на сесії ЛМР проголосували за надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою для ЛКП “Спортресурс”. 

Під зведення спортивного комплексу для єдиноборств планується використати земельну ділянку на вулицях Лінкольна та Липинського. Ця земельна ділянка, як повідомила в. о. начальника управління земельних ресурсів Львівської міської ради Ельвіра Колос, займає площу 9312 квадратних метра. Поки що більше інформації щодо майбутнього комплексу немає. 

Зазначимо, що в нашому місті єдиноборство – досить популярне спортивне заняття. У Львові діє декілька клубів, де займаються як маленькі львів’яни, так і дорослі; і чоловіки, і жінки. На сайті Львівської міської ради розміщено інформацію про адреси та контактні дані спортивних клубів, де займаються різними видами єдиноборства. До прикладу, у Львові є секції з рукопашної боротьби, самбо, капоейри, бойового гопака, тайського боксу, кендо, бойових мистецтв тощо. 

Для довідки: бойові мистецтва (єдиноборства) — це цілий комплекс методів і засобів військово-фізичної підготовки і виховання воїна. Вони складаються з програми основ військової справи а також методів і засобів з розвитку вмінь і навичок для мистецького рівня ведення індивідуального, групового і колективного рукопашного бою без зброї, з використанням підручних засобів, холодної і вогнепальної зброї. Існують різні стилі, кожен з яких має свої неповторні риси 

Latest Posts

.,.,.,.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.