Субота, 27 Липня, 2024

Вибираємо надійні ріелторські агентства у Львові

Питання вибору агентства нерухомості, турбує багатьох жителів Львова, які вирішили поліпшити умови проживання шляхом покупки квартири або приватного будинку. При цьому проблема пов’язана не з недоліком компаній, а з пошуком фахівців здатних надати високий рівень послуг. В інтернеті та засобах масової інформації свою допомогу пропонують приватні ріелтори та великі компанії, але з ким безпечно співпрацювати, та хто здатний надати допомогу за адекватною ціною? У цьому питанні допоможуть поради професіоналів ринку української нерухомості.

Поради щодо вибору кваліфікованого ріелтора

На думку експертів, грамотний вибір посередника в питанні покупки первинного чи вторинного житла ґрунтується на таких критеріях:

  • час роботи компанії у сфері ріелторських послуг;
  • розміри організації та наявність окремих філій в різних містах;
  • масштаб рекламної кампанії в засобах масової інформації;
  • членство організації в великих асоціаціях;
  • наявність нагород, сертифікатів та тому подібних досягнень на ринку.

Тільки фірми що тривалий час працюють у сфері ріелторських послуг відповідають розглянутим параметрам. Крім цього відповідальну компанію відрізняють наступні ознаки:

  • розмір агентства, що підтверджує постійні доходи та планомірне розширення організації;
  • вдалий район розміщення офісів та раціонально оформлений робочій простір, показують фінансову стабільність агентства;
  • участь в обласній діяльності професійних співтовариств, підтверджує визнання агентства на ринку нерухомості;
  • регулярна реклама в ЗМІ показує масштаби роботи компанії;
  • професійний штат досвідчених працівників вказує на якість та жорсткі вимоги підбору фахівців;
  • наявність грамот та нагород – підсумок успішної роботи агентства.

На DOM.RIA агентство нерухомості Sitalo Real Estate пропонує свої послуги з вибору квартир для оренди та покупки у Львові. Агентство нерухомості відвідував інспектор сайту, в обов’язки якого входить перевірка репутації фірми та її установчої документації. Важливо що інформація, представлена на сайті тільки актуальна та перевірена завдяки чому DOM.RIA №1 серед конкурентів в Україні.

Якому агентству віддати перевагу?

На вище розглянутих рекомендаціях формується картина про репутацію агентства нерухомості. Але наскільки вона відповідає реальності? Де отримати перевірені дані про професіоналізм роботи співробітників фірми у Львові? За рекомендаціями родичів та колег по роботі? Це правильно, але лише частково. Кожна людина має власну думку з питання репутації, індивідуально оцінюючи виконану посередником роботу. Одним клієнтам вистачає ввічливого поводження, іншим чіткого дотримання термінів контракту. Багато враховують професіоналізм та компетентність співробітників. В реальності всі ситуації не схожі та розвиваються за різними напрямками.

Якщо ваш знайомий повністю задоволений послугами певного агентства нерухомості – це не означає що його рекомендації виявляться корисними для вас. Часто звернувшись в ту ж компанію та навіть до того ж фахівця клієнт залишається незадоволеним роботою. Це пов’язано з тим, що більшість фірм працюють за стандартними шаблонами. Іноді нюанси важливі одній людині не виправдовують очікування іншого клієнта. Тому будь-які рекомендації – це не привід дотримуватися їх сліпо, а підказка та підмога для пошуку оптимального варіанту. Завдяки цьому ви більш критично поставитесь до рекомендацій знайомих в питанні вибору посередника що підходить, а значить не допустите поширених помилок.

Які переваги співпраці з посередником?

Так яким же агентства нерухомості віддати перевагу щоб не прогадати? Основним критерієм вибору компетентної компанії, що надає послуги на Львівському ринку нерухомого майна є безпека операцій, що здійснюються з квартирами, земельними ділянками та іншими об’єктами. Безпека операцій забезпечується зазначеними в угоді пунктами. Зокрема, документ повинен містити дані про відповідальність посередника в питанні вивчення юридичної правомірності дорогої операції.

Фахівці рекомендують співпрацювати з компаніями здатними гарантувати такі зобов’язання в письмовій формі:

  • докладну перевірку юридичного характеру об’єкта, що став предметом договору;
  • надання письмового звіту на фірмовому бланку з печаткою про виконану роботу;
  • надання посильної допомоги при виникненні претензій до клієнта.

Для забезпечення швидкої та максимально ефективної угоди краще співпрацювати з авторитетними агентствами, які встояли за часів нещодавню економічну кризу в країні. Агентства що почали свою роботу ще в 90-і роки та до сих пір конкурують на ринку нерухомості можна вважати перевіреними роками, хоча і серед нових компаній є професіонали своєї справи.

Latest Posts

.,.,.,.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.