Субота, 27 Липня, 2024

У Львові триває реконструкція зовнішнього освітлення вулиць

Цими днями в нашому місті розпочалися роботи з реконструкції зовнішнього освітлення вулиць, розповідає сайт “Львів Майбутнього” з посиланням на сайт Львівської міської ради. ЛКП “Львівсвітло” розпочало ремонтні роботи зовнішнього освітлення на вулиці Тараса Шевченка у Львові ще у вівторок, 12 березня. В. о. директора ЛКП “Львівсвітло” каже, що реконструкція всього буде тривати два місяці. 

За два місяці виконання робіт з реконструкції зовнішнього освітлення планують здійснити наступні роботи: аміна мереж і вуличного освітлення, встановлення відеонагляду та розумних зупинок, на яких можна буде скористатися підзарядкою для гаджетів та Wi-Fi. Уже відомо, що загальна вартість виконаних робіт буде коштувати більше 8 мільйонів гривень. 

Зазначимо, що вулиця Тараса Шевченка – не єдина у Львові, де попрацюють над системами зовнішнього освітлення. Відомо також, що до кінця квітня поточного року ремонтні роботи зовнішнього освітлення триватимуть також на вулиці Кульпарківській. Поки що там заложили футляри та встановили опори, повідомляє прес-служба міської ради. 

Нагадуємо, що минулого року на ремонтні роботи зовнішнього освітлення вулиць Кульпарківської, Тараса Шевченка, Стрийської та Личаківської було виділено 19 мільйонів гривень. 

Також пригадаємо, що цими днями у міській раді підтримали петицію про негайне впровадження електронного квитка у громадському транспорті міста. Цю петицію було зареєстровано в Єдиній системі електронних петицій і досить скоро вона набрала необхідну кількість підписів від мешканців Львова. Згідно з прийнятою в міській раді Львова ухвалою, департаменту житлового господарства та інфраструктури до наступного пленарного засідання треба підготувати дорожню карту. В цій карті має бути інформація щодо вирішення тих питань, які порушили автори в електронній петиції. Зараз львів’яни підписують петицію про обмеження проїзду з посвідченнями у “гарячий” час, коли мешканці міста поспішають на роботу чи на навчання. 

Latest Posts

.,.,.,.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.