Четвер, 25 Квітня, 2024

Біля Львова облаштують нову смугу руху: це обійдеться в 27 мільйонів гривень

Нещодавно стало відомо, що Служба автомобільних доріг у Львівській області оголосила тендер у системі прозорих закупівель ProZorro на влаштування додаткових смуг на автомобільній дорозі загального користування державного значення Київ-Чоп, розповідає сайт “Львів Майбутнього“. Переможець тендеру має облаштувати додаткові смуги на автомобільній дорозі (фото – умовне) до 31 грудня поточного року, пише видання. 

Так, стартувати аукціон має 7 червня. Поки що очікувана вартість послуг з облаштування автомобільної смуги має коштувати 27 800 474 гривень. У закупівлі зазначено, що нову смугу руху мають облаштувати на ділянці від села Зубра Пустомитівського району, що біля Львова, орієнтовно до стадіону “Арена Львів” (від км 546+400 до км 553+017 траси Київ-Чоп). Зазначено, що загальна протяжність нової автомобільної смуги має становити 1,7 км. За умовами, переможець тендеру також зобов’язаний провести дорожню розмітку, а ще – обов’язково встановити нові дорожні знаки та огородження. 

Зазначимо, що в області було створено нове комунальне підприємство. Про це розповідає сайт “Варіанти“. Це підприємство займатиметься дорогами області. Додамо, що нещодавно Львівська ОДА замовила за 40 млн грн експлуатаційне утримання доріг у області.

Пригадаємо, що цими днями завершився прийом заявок від львів’ян щодо Програми співфінансування реставрації історичних дверей і брам між міською радою Львова та мешканцями міста. В 2019 році львів’яни подали уже 208 заявок на реставрацію за співфінансуванням. При цьому 70% вартості робіт фінансує місто, решту 30% – самі самі львів’яни. Загалом, за останніх два роки у Львові за допомогою реалізації такої програми вдалося відновити 34 міські об’єкти в архітектурних пам’ятках.

Latest Posts

.,.,.,.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.