Вівторок, 19 Березня, 2024

У Львові пройде Інноваційна Весна-2019

Інноваційна Весна 2019 — щорічна подія від Львівської міської ради, яка відкриває світ інновацій та підприємництва для містян Львова, передає прес-центр ЛМР.

Як пише видання “lviv-future“, три дні форуму, 24−26 травня в Tech Startup School (вул. Колеси, 2), будуть наповнені нетворкінгом, знайомствами та обміном досвідом між студентами, компаніями та професіоналами-дослідниками з університетів. Також учасники зможуть відвідати Науково-технологічну виставку з близько 50 винаходами — від робототехніки до штучного інтелекту.

На події буде відбуватися пітчинг стартапів, де креативні винахідники мають змогу презентувати свої розробки та проекти (у сферах біотехнологій, харчових та фінансових технологій, відкриті дані) потенційним спонсорам та отримати відгуки. Переможці конкурсу отримають грошову винагороду на реалізацію своїх проектів.

Концепція події розкривається у трьох частинах:

  • Науково-технологічна виставка, яку можуть відвідати жителі всього Львова та познайомитися з інноваційними новинками, а це близько до 50 винаходів — від робототехніки до штучного інтелекту
  • Конкурс Startup Pitching, на якому молоді винахідники зможуть «продати» свою ідею та виграти грошовий грант. Основними фокусними сферами проектів є: фінансові, харчові технології, біотех та відкриті дані.
  • Виступи від інноваторів, підприємців та стартаперів у рамках NovaTalking та лекторій про технології, де учасники зможуть надихнутися та дізнатися реальні деталі побудови стартапи та поїздок у США.

Цей захід – можливість подивитися на науку по-новому, відкрити для себе її можливості, переваги та перспективи. На Форумі відбуватиметься пітчингу стартапів, де креативні винахідники матимуть можливість презентувати свої розробки і проекти потенційним спонсорам та отримати відгуки. Також буде нагода безкоштовно продемонструвати винаходи й інноваційні розробки на науково-технологічній виставці та виступити на TEDex.

 

 

Latest Posts

.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.