Четвер, 9 Травня, 2024

Модні покази, зіркові гості та шопінг: у Львові відбудеться "Lviv Fashion park"

Вже незабаром у Львові відбудеться чудова та цікава подія – виставка-ярмарок “Lviv Fashion park” (фото – умовне). Організовує цей захід у місті Лева Громадська спілка “Західноукраїнський кластер індустрії моди” спільно з Львівською міською радою. Таку інформацію оприлюднили у прес-службі Львівської міської ради.

Як повідомляє інформаційний портал “lviv-future“, виставка-ярмарок “Lviv Fashion park” пройде вже через місяць – 1 та 2 червня. Про локацію події вже говорить сама назва “… park”. У Львові виставка відбудеться на території парку ім. Івана Франка (площа перед Львівським національним університетом імені Івана Франка). Як повідомили організатори цієї події, виставка-ярмарка “Lviv Fashion park” повинна була відбутися вже цими днями у рамках святкування Дня міста, тобто 4 та 5 травня 2019 року, але у зв’язку із несприятливими погодними умовами, проведення виставки-ярмарки “Lviv Fashion park” перенесли майже на місяць, на 1−2 червня 2019 року.

У Громадській спілці “Західноукраїнський кластер індустрії моди” розповіли, що у Львові вперше відбудеться такого роду захід, який об’єднає всю сім’ю на природі (у парку) показами мод, розвагами, зонами ярмарки та місцями відпочинку для дорослих і дітей. Як зазначають організатори події, виставка-ярмарок “Lviv Fashion park” – це свято для усіх членів родини. Тут гості свята зможуть придбати найкращі вироби одягу, взуття та аксесуарів, а відомі виробники продемонструють весь асортимент своїх новинок. Крім того, під час виставки відбудуться численні модні покази на подіумі, виступи артистів та майстер-класи. Що важливо: у межах “Lviv Fashion park” створять чималу дитячу зону розваг. Тобто тут створять усі умови, щоб провести час не тільки з користю, але й з комфортом для усіх.

Також відомо, що у рамках події відбудеться дитячий показ мод. Організатори свята попередньо провели кастинг, у часі якого відібрали 40 дітей – хлопців та дівчат віком від 7 до 15 років. Дітей поділили на учасників старшої та молодшої вікових груп. Головна умова участі у святі – усмішка. Тож організатори ласкаво запрошують усіх львів’ян масово долучатись до свята, брати з собою усю родину, адже, обіцяють, що тут буде весело та цікаво, і чим зайнятись знайде собі кожен. Вхід – вільний! 

Latest Posts

.,.,.,.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.