Четвер, 25 Квітня, 2024

Оновленням парку у Львові за 27 000 000 грн займатиметься фірма 24-річної танцівниці: подробиці

Ще у березні цього року стало відомо, що незабаром у Львові мають розпочати масштабні роботи благоустрою у міському парку “Залізна Вода”. Цими днями, наприкінці травня, вже розіграли тендер на капітальний ремонт. Його здобула фірма 24-річної танцівниці шоу-балету зі Львова, яка і займатиметься реконструкцією парку. Таку інформацію оприлюднили на сайті електронних закупівель Prozorro, пише tvoemisto.

Як повідомляє інформаційний портал “lviv-future“, у Департаменті містобудування ЛМР уклали угоду про відновлення парку “Залізна вода” з ТОВ “Інвестиційна Компанія Укрбудсервіс” з пропозицією у 26,63 млн грн (початкова вартість робіт становила 33,5 млн грн). За даними Youcontrol, компанію було створено у квітні 2016 року у Львові. Її засновницею є Марта Петричко, а керівницею – Наталія Петричко. До слова, 24-річна Марта Петричко є танцівницею, яка у 2016 році завоювала звання студентської віце-міс Львова. На її сторінці у соцмережі Facebook також вказано, що за освітою вона – економістка. Фірма цих жінок займається монтажем водопровідних мереж, системами опалення та кондиціонування, пише Zaxid.net.

Відповідно до проекту, який розробила Науково-виробнича фірма “Рутенія”, у парку має з’явитися два дитячі майданчики, майданчики для вигулу собак та гри в петанк, низка майданчиків для пікніків та п’ять оглядових. Також там має побільшати озеленення та клумб. Доріжки замостять бетонною тротуарною плиткою та гранітним відсівом, проведуть освітлення, встановлять багато лавок та смітників. Крім того, тут відновлять джерела та мають створити штучну водойму. Про це повідомив заступник директора департаменту містобудування ЛМР Володимир Данилюк.

Нагадаємо, конкурс “Благоустрій джерел Львова” розпочався ще у 2017 році. Проект реконструкції джерела з бюветом у парку “Залізна вода” переміг на щорічному конкурсі “Благоустрій джерел Львова 2019”. 

Зазначимо, парк “Залізна вода” є одним із найпопулярніших місць відпочинку львів’ян. Він розташований між вулицями Стуса, Мишуги, Тернопільською та Ярославенка, між місцевостями Новий Львів і Снопків. Сьогодні він перебуває у досить занедбаному стані, а тому потребує відновлення, яке, сподіваємось, швидко завершиться і львів’яни зможуть вповні насолоджуватись красою цього парку та проводити тут більше часу у чистоті та з комфортом.

Latest Posts

.,.,.,.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.