П’ятниця, 26 Квітня, 2024

У Львові закрили пологове відділення на вул. Рапопорта

У Львові до кінця липня не працюватиме пологове відділення 3-ої МКЛ, яке знаходиться на вулиці Рапопорта. Про це повідомляє lviv-future.com.ua з посиланням на інформаційний портал zaxid.net.

На офіційній сторінці відділення у соціальних мережах повідомили:

“Шановні вагітні! Повідомляємо 
Вас про припинення прийому вагітних та роділь у пологове відділення 3-ої МКЛ у зв’язку із закриттям відділення для проведення ремонтних робіт та планову дезінфекцію з 9:00 03.06.2019 року. Відкриття заплановане на 01.08.2019 року”.

Народження дитини – чи не найважливіша подія в житті будь-яких батьків, тому майбутні батьки, які планували народжувати у 3-ій МКЛ у цей період часу, мають можливість обрати інший пологовий, який для них буде найбільш оптимальним варіантом.

Які пологові будинки будуть приймати вагітних

  • Пологове відділення Львівської обласної клінічної лікарні, розташоване за адресою вул. Некрасова 8. Воно вважається найстарішим у Львові, адже було засновано ще у 1783 році, як Загальний шпиталь у Львові. У Львівську клінічну лікарню приймають пацієнтів не лише з Львівщини, а й з інших областей. Минулого року у пологовому відділенні були проведені ремонтні роботи та створені комфортні умови для породіль.
  • Львівський обласний клінічний перинатальний центр, що знаходиться на вул. Дж. Вашингтона, 6. Даний центр (у народі також відомий як “роддом на Батальній”) відкрився у червні 2018 року після капітального ремонту, який тривав цілих 5 років. Львівський перинатальний центр став абсолютно оновленим та оснащеним потрібною медичною технікою, тому в ньому забезпечуються ідеальні умови народження та перебування з немовлятами.
  • Пологовий клінічний будинок №1 міста Львова, розташований за адресою: вул. Мечнікова, 8. Міський комунальний клінічний пологовий будинок №1 є установою з 30-ти річною історією, давніми традиціями та колективом висококваліфікованих спеціалістів. У 1954 році це був гуртожиток партійної школи, а у 1980 році після капітального ремонту гуртожиток переобладнали під пологовий будинок.

Адміністрація всіх пологових будинків запевняє, що місць для породіль достатньо: поки один пологовий закривають, інші з радістю відкривають свої двері для зустрічі майбутніх батьків з їх довгоочікуваним щастям.

 

Latest Posts

.,.,.,.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.