Вівторок, 16 Квітня, 2024

У Львові почали встановлювати станції гігієни рук: Садовий показав на відео, як це працює

Сьогодні, 26 лютого, продовжуючи обговорювати одну з найважливіших та найактуальніших тем сьогодення – поширення коронавірусу у світі, у Львівській міській раді відбулось чергове засідання комісії ТЕБ і НС, у рамках якого було прийнято рішення про виділення коштів з міського бюджету на закупівлю дезінфікуючих засобів на усе місто, передає прес-служба ЛМР (фото – з сайту ЛМР).

Як повідомляє інформаційний портал “lviv-future“, відповідно до вищезазначеного рішення, територію Львова максимально облаштують станціями дезінфекції рук. Такі конструкції встановлять у громадських місцях, закладах освіти, медицини, культури, у приміщеннях різних сфер послуг тощо. Зокрема, вже у ці дні такі станції з’являться у школах, лікарнях, поліклініках, адміністративних будівлях, підприємствах та інших установах. Роботу цієї станції для підтримки особистої гігієни та підвищення рівня безпеки кожного мешканця Львова протестував мер міста Андрій Садовий. Така станція вже є у стінах мерії Львова.

Станом на сьогодні вже відомо, що місто закупило перші двадцять таких дозаторів та значну кількість необхідних антисептиків. В першу чергу їх ставитимуть у місцях найбільшого потоку людей. В усіх найбільших державних закладах мерія Львова старатиметься облаштувати такі пункти дезінфекції, щоб кожен міг цим скористатись кілька разів на день. Крім того, Андрій Садовий закликав власників різних приватних господарств, бізнесменів, власників компаній встановити такі станції у себе. Мер зазначив, що коштують вони не багато, однак користі принесуть чимало та у рази збільшать шанси не підхопити будь-який з вірусів.

Наразі місто працює у напрямку закупівлі тестів на коронавірус, щоб бути вповні готовим до ймовірних випадків Covid-19 на Львівщині. Нагадаємо, людей з підозрою на коронавірус прийматимуть Львівська обласна інфекційна клінічна лікарня або санаторій “Немирів”.
 

Latest Posts

.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.