Субота, 20 Квітня, 2024

Для львів'ян створять новий мобільний додаток: який саме?

Спорт і здоровий спосіб життя сьогодні в моді. Зовсім скоро мешканці Львова зможуть слідкувати за актуальними спортивними подіями просто з мобільних пристроїв. Про це розповідає lviv-future.com.ua з посиланням на прес-центр Львівської міської ради. 

За словами начальника управління молоді і спорту Ігоря Нікуліна, ЛМР співпрацює з американською компанією Uventex, яка взялась за розробку першого в Україні застосунку “Львів Спортивний”. 

Наголошують на широкому функціоналі додатку. Окрім інформації про кубки, змагання, чемпіонати, він буде містити корисну інформацію одразу з контактами про спортивні секції, клуби, які можна буде знайти за допомогою фільтру – обрати вид спорту, який вас цікавить, чи місце розташування закладу. Це доволі зручно для батьків школярів, які прагнуть прилаштувати свою дитину в позашкільний гурток.

В перспективі планується, що в програмі будуть розміщені також дані щодо міських фітнес-центрів, спортзалів чи спортмайданчиків. Також в додатку можна буде переглянути активну стрічку спортивних заходів.

Вже чекають на першу версію додатка, яку наповнюватимуть інформацією, вдосконалюватимуть. Повний запуск програми планується вже через кілька місяців. До речі, на створення мобільного застосунку не витратили жодної копійки з місцевого бюджету. 

 

Latest Posts

.,.,.,.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.