Четвер, 28 Березня, 2024

Де у Львові з'являться нові велодоріжки?

На вулиці Княгині Ольги завершується облаштування велодоріжок. Про це повідомляє Львівська міська рада, пише Львів Майбутнього

Зараз на місці облаштування тривають активні завершальні  роботи. Від вулиці Сахарова до Володимира Великого планується здача готових доріжок вже до кінця цього тижня. Наступними вулицями, які забезпечать асфальтоване покриття для велосипедистів, буде ділянка між вулицею Володимира Великого та Науковою. Проте перед тим там потрібно буде провести підготовчі роботи, зокрема, пообрізати аварійні дерева.   

Таку інформацію надає начальник відділу капітального ремонту управління інженерного господарства Ігор Матківський.
На прокладання велодоріжок цьогоріч Львів виділив трохи більше 5 мільйонів гривень. А на весь проект потрібно не менше 36 мільйонів, це з урахуванням інших, додаткових, витрат. 

Паралельно триває будівництво велодоріжок на проспекті Чорновола, яка забезпечить з”єднання між центром із смт. Брюховичі. 

Також особливу увагу хочуть приділити Левандівці, адже там практично немає спеціальних асфальтованих сполучень для велосипедистів. Станом на жовтень 2019 року загальна довжина велодоріжок у Львові сягає більше 100 кілометрів. Та це ще не кінець.До 2020 року бути прокладено 268 кілометрів велодоріжок. 

Latest Posts

.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.