Середа, 24 Квітня, 2024

У Львові змінять кілька автобусних маршрутів: які саме?

У Львові дещо змінять автобусні маршрути № 5А, №47А та №49. Експериментальний маршрут № 49, що сполучав площу Кропивницького з мікрорайоном Рясне виявився економічно недоцільним, оскільки був заповненим менше, ніж на 40%, повідомляє прес-центр ЛМР.

Як пише “Lviv-future“, директор Львівського комунального АТП -1 Орест Хамула повідомив, що заповненість маршруту №49 становила менше 40%, отже він виявився економічно недоцільним та додав, що АТП -1 готове забезпечити транспортне сполучення мікрорайону Рясне з приміським вокзалом, якщо пустити його через вулицю Шевченка та церкву св. Анни. 

Запуск автобусів на оновлений маршрут заплановано на 19 січня.

Також відбулися зміни маршрутів № 5А та № 47А.

Автобус № 47А курсуватиме з проспекту Червоної Калини до плоші Різні, тепер на маршруті працюватиме 13 автобусів. Раніше цей маршрут пролягав до станції Підзамче, щоб забезпечити краще сполучення з цим районом, проте його вирішили скоротити.

Натомість, маршрут № 5А, що сполучав Винники з центром Львова продовжили до станції Підзамче. Для зручності пасажирів на нього додатуть ще два великих низькопідлогових автобуси.

Додамо також, що на маршрут № 9, що пролягає від вул. Максимовича через центр Львова до села Муроване, 12 січня Львівське комунальне АТП -1 випустить нові автобуси великої вмістимості.

Автобуси середнього класу Ataman, що зараз працюють на маршруті № 9, АТП -1 планує запустити на маршрут №19

Цей маршрут пролягає з проспекту Червоної Калини через вулиці Пасічну, Богданівську, Богдана Хмельницького до вулиці Щурата.

Нагадаємо, що у понеділок на Різдво, 7 січня вісім маршрутів комунального АТП -1, це маршрути № 1А, 3А, 5А, 6А, 9, 10,16, 20, 29, 32, 46 та шатл-бас у Винниках курсуватимуть за спеціальним графіком, всі інші — у режимі вихідного дня.

 

Latest Posts

.,.,.,.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.