П’ятниця, 26 Квітня, 2024

У Львові збудують ще один дитячий садок: локація

У четвер, 25 січня, виконавчий комітет Львівської міської ради надав компанії “Девелопмент інвест груп” містобудівні умови та обмеження на будівництво дозвільного центру розвитку дітей на проспекті Чорновола, 16 – А, передає Львівський портал

Як пише “Lviv-future“,  у проекті рішення вказано, що зводитиме центр дитячого розвитку “Девелопмент інвест груп” на ділянці, площею майже 0,4 га. Її цільове призначення – для будівництва та обслуговування багатоквартирного житлового будинку. Категорія – землі громадської та житлової забудови.

Ця земельна ділянка належить до зони Г – 3 -1 – зони дитячих дошкільних установ та загальноосвітніх шкіл. 

Центр розвитку дитини буде знаходитись у приміщенні новозбудованого житлового комплексу на проспекті Чорновола, 16 – А. Виконком своїм рішенням встановив межі будинку та висоту, яка не повинна перевищувати 15 метрів.

Як стало відомо, ТЗОВ “Девелопмент інфест груп” заснували у 2008 році. Засновниками компанії є ТЗОВ “Галілелео ессет менеджмент”, що володіє 90% акцій, та Закритий не диверсифікований венчурний корпоративний інвестиційний фонд “Камет” – 10% відповідно.

Власником ТЗОВ “Галілео ессет менеджмент” є мешканець Львова Роман Давимука.

Основний вид діяльності “Девелопмент ессет груп” – організація будівництва будівель, розмір статусного капіталу перевищує 9,4 млн. грн.

Додамо,що у Львові станом на листопад 2018 року місця у дитячих садках потребують ще близько тисячі дітей. Відомо, що до 2020 року у Львові в сімох навчальних дошкільних закладах міста мають намір створити місця ще для 600 дітей.

Зокрема, це дошкільні навчальні заклади на вул. Білогорща, вул. Дністерській, вул.Сяйво, вул. Чижевського, вул. Клепарівській. Нещодавно міський голова Львова Андрій Садовий наголосив, що до 2020 року черг у дитсадках бути не повинно.

Latest Posts

.,.,.,.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.