П’ятниця, 26 Квітня, 2024

Послуга Uber Eats має діяти в Україні: що це?

Ще минулого року було відомо, що в Україні запрацює нова послуга від компанії Uber, пише сайт “Львів Майбутнього“. Тоді компанія заявила про те, що послуга спочатку буде діяти в кількох українських містах. Сервіс Uber Eats – це сервіс доставки їжі з закладів, які підключені до цієї системи, пише сайт. Така послуга уже доступна в деяких країнах Європейського Союзу, Азії, Північної та Південної Америки. 

Для того, щоб скористатися цією послугою, необхідно завантажити додаток на мобільний телефон. В доступі є додатки і для iOS та Android-пристроїв. Далі все достатньо просто і зрозуміло: потрібно створити свій аккаунт в додатку, тоді користувач повинен отримати список тих закладів, в яких ця послуга буде підключеною. Після цього можна вибрати заклад, в якому ви б хотіли замовити їжу, і оформити замовлення. Однак потрібно зауважити, що оплата за використані послуги доступна лише з карткою. Після того, як завершується транзакція, користувач може побачити дані про свого кур’єра, а також час отримання замовлення. 

Додамо, що вартість доставки в Uber Eats не залежить від таких важливих чинників, як сума, на яку виконано замовлення, та відстань від закладу до отримувача. Однак потрібно звернути увагу, що на підсумкову ціну може вплинути замовлення під час великої завантаженості таксистів. У Uber Eats, як і в Uber, діють пікові коефіцієнти. При нестачі кур’єрів або інших факторах ціна доставки може збільшитися.

Сам додаток було винайдено ще в 2015 році в Торронто. Для користувачів цей додаток – це можливість замовлення улюблених страв, а для самих таксистів – можливість додаткового заробітку. В Україні цей сервіс повинен був запрацювати спочатку в столиці ще минулого літа. 

Latest Posts

.,.,.,.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.