П’ятниця, 29 Березня, 2024

У львівських автобусах з'являться квитки з голограмою

Відтепер у деяких львівських автобусах пасажирам будуть надавати квитки з голограмою, пише сайт “Львів Майбутнього“. Це стосується автобусів ЛК АТП №1, як повідомляє сайт Львівської міської ради. Вже найближчим часом згадане підприємство планує створити першу партію квитків, на яких будуть голограми. Орест Хамула, директор ЛК АТП №1, розповів про те, що такі квитки будуть захищати від підробок. 

Тож відтепер адміністрація ЛК АТП №1 буде закликати користувачів громадського транспорту купувати такі квитки під час оплати проїзду в транспорті. Орест Хамула також зазначив, що нові квитки в автобусах будуть нагадувати квитки, які діють в міському електричному транспорті. Однак з урахуванням зручності квитки в автобусах будуть іншого кольору, аби львів’яни не плутали їх. 

Заступник директора департаменту житлового господарства та інфраструктури Львівської міської ради повідомив про те, що запровадження квитків із голограмою – це крок уперед у напрямку запровадження якісного пасажиропотоку в міських автобусах. При запровадженні таких квитків в ЛК АТП №1 послуговувалися прикладом міського електричного транспорту, де вже давно діє проста та “прозора” система оплати проїзду. Це забезпечує чіткий потік пасажирів і здійснення належного обліку пасажирів транспорту. Поки що нову систему хочуть запровадити на одному маршруті, аби переконатися  в доцільності введення таких квитків. 

Окрім цього, Андрій Білий висловив думку про те, що в автобусах хочуть запровадити систему безготівкової оплати проїзду за прикладом електричного транспорту в місті. Нагадуємо, що нещодавно Львівська міська рада затвердила нові правила проїзду в громадському транспорті, згідно з якими вартість проїзду зросла на 2 гривні. Також віднедавна пенсіонери можуть їздити безкоштовно в громадському транспорті нашого міста.  

Latest Posts

.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.