Вівторок, 30 Квітня, 2024

В місті Лева обговорять перспективи розвитку вулиці Виговського

В цю неділю, 26 травня, львів’ян закликають прийти на публічне обговорення напрацювань і доробків розвитку громади на вулиці Виговського, розповідає сайт “Львів Майбутнього“. Обговорення влаштовує команда Інституту міста в рамках навчального курсу з міського розвитку City Makers’ Course Lviv спільно з КУ Інститут міста. Львів’ян просять бути активними і не ігнорувати зустріч, а прийти і взяти участь в обговоренні та подивитися презентацію щодо розвитку громади вулиці Виговського. 

Так, львів’янам розкажуть в цей день про стратегію розвитку вулиці, створену на основі зібраних даних, отриманих від проведених опитувань та спостережень. Львів’яни матимуть змогу довідатися більше про можливості мобільності, а чи не найголовнішою темою презентації стануть ідеї облаштування на вулиці громадських просторів, яких, на думку міської ради і громади міста, не вистачає на вулиці Виговського. 

Подати власні ідеї та думки щодо реальних кроків розвитку вулиці Виговського зможуть представники міської ради, львівські активісти, мешканці. Інформація, отримана під час презентації-обговорення згодом може слугувати основою для подальших дискусій і прийняття конкретних рішень. 

Зустріч відбудеться 26 травня о 14.00 год. на стадіоні школи № 77 за адресою: вулиця Виговського, 7а. Якщо ж погода буде несприятливою, тоді львів’ян запрошують прийти в приміщення школи №77 і долучитися до дискусії. Вхід на подію буде вільним. 

Пригадаємо, незабаром львів’яни будуть мати змогу полетіти прямим рейсом до Афін з львівського аеропорту. Вартість квитків в обидві сторони буде розпочинатися зі 129 євро. В цю вартість буде включено також суму за перевезення ручної поклажі вагою від 7 кілограм та багажу до 25 кілограм.

Latest Posts

.,.,.,.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.