П’ятниця, 26 Квітня, 2024

З 13 травня деякі трамваї Львова курсуватимуть за зміненим маршрутом

Вже з цього понеділка, 13 травня, у транспортному житті міста Львова відбудуться певні зміни. Це стосується електротранспорту, зокрема трамваїв, які курсують за маршрутами №1, №7, №9. Таку інформацію оприлюднили у прес-службі Львівської міської ради.

Як повідомляє інформаційний портал “lviv-future“, інновації у деяких львівських трамвайних маршрутах ввели у рамках реалізації стратегії розвитку ЛКП “Львівелектротранс”, а також з метою вивчення пасажиропотоків та їх особливостей за новими сполученнями, що передбачено стратегією розвитку перевізника.

Отож, від сьогодні, 13 травня 2019 року, трамвайні маршрути №1, №7 та №9 курсують за новою схемою руху:

  • Трамвай №1 курсуватиме за маршрутом: Залізничний вокзал (ТРЦ “Скриня”) – вул. Бандери – вул. Дорошенка – Погулянка та у зворотному напрямку.
  • Трамвай №7 курсуватиме за маршрутом: вул. Татарбунарська – вул. Шевченка – вул. Підвальна – вул. Личаківська – вул. Пасічна та у зворотному напрямку.
  • Трамвай №9 курсуватиме за маршрутом: Залізничний вокзал (ТРЦ “Скриня”) – вул. Вітовського – вул. Франка – вул. Хмельницького – вул. Миколайчука (після завершення ремонту та реконструкції вулиці Замарстинівської до – Торф’яної).

Крім того, у зв’язку із початком реконструкції трамвайної колії на пл. Двірцевій, з 13 травня змінюється кінцева зупинка трамвайних маршрутів № 1, 4, 6 та 9 – із “Залізничного вокзалу” перенесено до “ТРЦ Скриня”. Також з цього понеділка трамвайний маршрут № 5 тимчасово призупиняє курсування і відновить свою роботу №5 після завершення ремонту вулиці Замарстинівської. Маршрути № 2, 3, 8 будуть курсувати без змін. З усіма деталями останніх новинок транспортної мапи Львова можна ознайомитись тут.

До слова, влітку маршрути шістьох автобусів у місті Львові – №12, 30, 35, 36, 48 та 54, теж зазнають змін у схемах свого звичного переміщення. Крім того, у найближчому майбутньому міські автобуси будуть курсувати у режимі “звичайний” замість “маршрутного”. 

Latest Posts

.,.,.,.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.