Вівторок, 16 Квітня, 2024

Лише українські бренди: у центрі Львова відкривають особливий ТЦ

Незабаром у центрі Львова буде відкрито незвичайний торговий центр. Його родзинкою стане те, що тут увазі потенційних покупців, відвідувачів буде представлено лише продукцію українських виробників. Про це пише zaxid.net.

Як повідомляє інформаційний портал “lviv-future“, новий ТЦ відкриють за адресою вул. Шевська, 12 і матиме він назву “Вернісаж Lviv Mall”. Грандіозне відкриття цього центру відбудеться вже наступного тижня, 26 червня. Напередодні офіційного великого старту роботи ТЦ адміністрація “Вернісаж Lviv Mall” влаштувала для орендарів приміщень чудову вечірку, у часі якої виробники української продукції мали змогу поспілкуватись та обмінятись досвідом.

ТЦ

Дирекція нового ТЦ зазначила, що “Вернісаж Lviv Mall” – це так званий осередок українського бренду у Львові, де можна буде придбати одяг українських дизайнерів, косметику та сувеніри українських виробників. Крім того, на території центру буде кілька точок фудкорту, де покупці чи просто гості ТЦ матимуть можливість скуштувати різноманітні страви української кухні. Адміністрація ТЦ зазначає, що їх потенційні відвідувачі – це, насамперед, українські та закордонні туристи, львів’яни та й загалом всі поціновувачі всього українського – від кави до сукні.

Над дизайном ТЦ працювали майже 8 місяців. Фахівці кажуть: зробили все можливе, аби “Вернісаж Lviv Mall” сподобався усім без винятку! 

Latest Posts

.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.