П’ятниця, 19 Квітня, 2024

IKEA запускає нову послугу: меблі в оренду

Нещодавно стало відомо, що відомий у цілому світі бренд IKEA планує запустити нову послугу – меблі в оренду, розповідає сайт “Львів Майбутнього“. На початку планується, що в оренду будуть здавати лише офісні меблі, а згодом можна буде орендувати і меблі для домівки. В представництві IKEA зазначили, що таку послугу запускають з метою підвищення екологічності бізнесу. 

Отже, схема, за якою можна буде здійснювати оренду меблів, виглядає приблизно так: коли термін оренди меблів, які ви винайняли в магазину, добігає до кінця, ви можете ці ж меблі повернути назад, а натомість взяти в користування щось інше. Компанія також обіцяє, що повернуті товари не будуть викидати, а будуть здійснювати їхнє оновлення і після цього знову будуть виставляти на продаж такі меблі. 

Ідею з орендою офісних меблів таких, як столи та стільці для бізнес-клієнтів випробують у Швейцарії вже у лютому 2019 року. З часом планується розширити територію дії такої послуги і зробити послугу доступною і в інших країнах світу, де є магазини відомого бренду. 

Додамо, що нещодавно в IKEA також озвучили намір про те, що будуть виготовляти продукцію з екологічно чистої деревини та інших матеріалів, які не шкодять довкіллю. Нагадуємо також про те, що в Україні перший магазин всесвітньо відомого бренду повинен з’явитися 1 вересня 2019 року. Його локація – торгово-розважальний центр Ocean Mall. Можливо, згодом брендовий магазин запрацює і на теренах Львова. 

Для довідки: IKEA — це транснаціональна корпорація, заснована у Швеції, яка розробляє та реалізує швидко-збірні меблі, кухонну техніку та аксесуари для дому. Штаб-квартира розташована в Нідерландах. З 2008 року вона є найбільшим у світі меблевим продавцем.

Latest Posts

.,.,.,.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.