П’ятниця, 29 Березня, 2024

Садовий вже дав розпорядження: у Львові збудують крематорій?

Нещодавно у мерії Львова заговорили про будівництво крематорію у місті. Інформацію у рамках цієї теми було оприлюднено на сайті Львівської міської ради з посиланням на розпорядження мера Львова Андрія Садового про створення робочої групи щодо доцільності втілення проекту крематорію у місті (головне фото – умовне). Про це пише прес-служба ЛМР.

Як повідомляє інформаційний портал “lviv-future“, у Львові у рамках питання будівництва крематорію вже створено робочу групу. 14 червня очільник Львова дав розпорядження цій робочій групі щодо напрацювання всіх необхідних пунктів проекту: доцільності будівництва крематорію у місті, місця, кошторису тощо.

Садовий

До складу робочої групи увійшли: Ірина Маруняк, Христина Скочинська, Сергій Коровайник, Гелена Пайонкевич,  Олександр Одинець, Ірина Редько та Олександр Кобзарев.

Нагадаємо, вперше питання будівництва крематорію публічно у Львівській міській раді підняла депутатка Юлія Гвоздович. Навесні вона виступила з пропозицією розширення площі міських кладовищ, бо там сьогодні ситуація надскладна – вони переповнені. Єдиним місцем, де зараз ховають померлих, є Голосківський цвинтар, однак той ще повноцінно зможе пропрацювати 3 роки. Що далі – потрібно вирішувати.

Latest Posts

.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.