П’ятниця, 26 Квітня, 2024

Львівський IT Кластер запустить 5 інноваційних програм в ЛНУ

Останнім часом львівський ІТ Кластер активно працює над впровадженням в вищих навчальних закладах нашого міста інноваційних програм. Серед останніх таких нововведень – впровадження дев’яти модернізованих систем в політехнічному університеті, франковому виші та університеті безпеки життєдіяльності. На цьому кластер планує не зупинятися: з вересня студенти франкового вишу, що навчаються на програмістів, ознайомляться з п’ятьма новими програмами, пише “Львів Майбутнього“. 

Зараз львівський кластер продовжує роботу над розробкою таких програм. На їхньому сайті вже можна ознайомитися з тим, що чекає на студентів вже цьогоріч: це програма “Кібербезпека”, “Статистичний аналіз даних”, “Управління персоналом” тощо. У розробленні цих програм кластеру допомагали провідні компанії Львова, які спеціалізуються на ІТ-технологіях. 

Фахівці переконані: такі програми є по-справжньому інноваційними, дуже наближеними до того, що насправді вимагає сучасний ринок праці. Усі програми, засновані тут, включають не просто традиційний набір університетських дисциплін, а й готують студентів до створення в майбутньому своїх, обов’язково успішних, стартапів. 

Фото: львівський ІТ Кластер

Latest Posts

.,.,.,.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.