Четвер, 25 Квітня, 2024

Проект оновленої площі та реконструкція фонтану перед оперним театром

Площа біля Академічного театру опери та балету у Львові – основне місце зустрічі знайомих, друзів, закоханих та груп туристів. Традиційно, люди збираються під входом в оперний театр та міркують куди їм податися далі. А якщо хочеться просто посидіти та поспілкуватися, то ідеальним місцем є лавочки біля великого фонтану на проспекті. В літню спеку вода з фонтану чудово освіжає, а при незначному вітрі, краплі розносяться по всій площі.

Але прийшов час, оновити територію перед театром. “lviv-future.com.ua” повідомляє, що фірма “Сокар-Благо” розпочинатиме реконструкцію водограю, яка триватиме до 2020 року.

Архітектори створили неймовірний проект. Оновлена площа буде мати вигляд музичного інструменту – скрипки, зі струнами виконаними азбукою Морзе з RGB LED світлом і перекладатимуться, як “Місце можливостей. Відкритий для світу. Львів — місто кохання. Місто вільних людей”.

" "

Оновлений фонтан буде сухим. Вся конструкція ховатиметься під землею, а вода буде пробиватися через красиві гранітні плити. Вбудована метеостанція буде контролювати тиск та висоту струменів води. В холодний період часу його вмикати не будуть, що зробить площу вільною для проведення концертів. 

Ще однією особливістю нового фонтану буде його світлова та музична опції. Цікаво те, що музика не гратиме завжди, а лише у час, коли в театрі будуть виступи.

" "

Лавочки, які будуть прикрашати нову площу матимуть виходи для зарядки гаджетів і роздаватиметься безкоштовний вай фай інтернет.

Latest Posts

.,.,.,.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.