Субота, 27 Квітня, 2024

Львів'янам продемонстрували мобільний додаток для миттєвого виклику поліції

Цими днями в місті Лева запрацював новий мобільний додаток миттєвого виклику. “My Pol” – мобільний додаток, призначений для миттєвого виклику представників правоохоронних органів. Як розповідає сайт “Львів Майбутнього“, за допомогою такого додатку викликати поліцію у разі потреби львів’яни зможуть значно швидше. Додаток є безкоштовним, і його можна вільно завантажити з сервісів Google Play та AppStore.

Так, відтепер швидкий виклик поліції доступний в мобільному додатку завдяки функції “SOS”. Розробники додатку розповідають, що поліція зможе реагувати миттєво на сигнали тривоги, адже через додаток є змога вистежити місце перебування людини, яка потребує допомоги. Однак при цьому необхідною умовою роботи додатку є наявність підключення до мережі інтернет. Відтак в планах розробників – звернення до мобільних операторів, аби онлайн-зв’язок з цим додатком був безкоштовним. 

Ще однією функцією мобільного додатку виклику поліції є те, що тут можна оцінити роботу представників правоохоронних органів. Потрібно лише зазначити правильний номер жетона співробітника поліції. Також додаток запропонує вам допомогу в пошуці найближчих відділень поліції в вашому місті та медичних закладів, і обов’язкова функція – розсилка актуальних новин. Поки що мобільний додаток працює лише українською мовою, однак розробники планують створити також англомовну версію. 

Для довідки: Львівська область – це шостий за рахунком регіон, в якому запрацював додаток “My Pol”. Вже тривалий час ним користуються мешканці Чернівецької, Івано-Франківської, Миколаївської, Волинської та Житомирської області. Значна перевага роботи мобільного додатку полягає в миттєвій реакції, адже, коли людина потрапляє в надзвичайну ситуацію і потребує допомоги, часу завжди обмаль. 

Latest Posts

.,.,.,.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.