Четвер, 28 Березня, 2024

Китайці планують відкрити текстильну фабрику на Львівщині

Цими днями у прес-службі Львівської міської ради заговорили про те, що китайці розмірковують над створенням на Львівщині текстильної фабрики, розповідає львів’янам сайт “Львів Майбутнього“. Зокрема, саме сьогодні, 10 січня, відбулася зустріч голови Львівської обласної державної адміністрації Олега Синютки та делегації, яка прибула в Україну з Китайської Народної Республіки. 

Під час цієї зустрічі очільник китайської делегації говорив про те, яким чином сьогодні в Китаї відбувається просування інформації про українську державу. Чоловік навіть зазначив під час свого виступу про те, що часто на своїх сторінках у соціальних мережах публікує фото, які повинні спонукати мешканців Китаю до думки про те, що в нашій державі все гаразд. 

В межах цієї зустрічі з китайською делегацією було обговорено питання можливостей розвитку тексильної галузі на території Львівської області. Окрім цього, учасники зустрічі говорили і про питання можливості відкриття програми обміну молоддю для популяризації китайської мови. Додамо, що сьогодні доволі престижним вважається вивчення саме китайської мови, і на Львівщині цю мову вивчають у Львівському національному університеті. 

Голова Львівської обласної державної адміністрації також запросив делегатів до участі у Міжнародному екологічному форумі, вже дев’ятнадцятому, зокрема, запропонував гостям організувати панель з питань розвитку сучасних промислових технологій. Власне, саме китайці є хорошими спеціалістами в цій галузі і можуть поділитися своїм досвідом з українцями. 

Зазначимо, що відкриття текстильної фабрики на Львівщині сприяє створенню великої кількості робочих місць, а також позитивно вплине на розвиток текстильної галузі в Україні загалом. 

Latest Posts

.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.