П’ятниця, 29 Березня, 2024

У Залізничному районі будуть нові зупинки громадського транспорту

Залізнична районна адміністрація Львівської міської ради оприлюднила відразу три тендери, які передбачають встановлення нових зупинок, стовпців для обмеження паркування транспорту та фарбування елементів благоустрою на території.

Таке рішення 23 січня розмістили на порталі Prozorro, передає видання VEZHA.

Як пише “lviv-future“, як вказано в документації одного з тендерів, районна адміністрація має намір витратити 600 тисяч гривень на виготовлення, встановлення, ремонт, фарбування турнікетної металевої огорожі та металевих стовпців, що обмежуватимуть паркування транспорту та інших металевих конструкцій в межах Залізничного району міста Львова.

Підрядник зобов’язаний виготовити та встановити турнікетні огорожі зі встановленням стовпців по 100 кожен та 50 стальних стовпців, які обежуватимуть паркування транспорту на тротуарах. Стовпець має бути виготовлений з профільної труби розміром 60 мм. х 60 мм. Товщина профілю стінки повинна мати 4 мм.

Переможець другого тендеру має надати послуги з виготовлення, встановлення та ремонту зупинок громадського транспорту на території Залізничного району та повинен вкластися в суму 520 тисяч гривень. Кількість зупинок, які планують встановлювати не велика, проте, в документації вказано, що необхідно виготовити 3,15 т металевого каркасу павільйону для спорудження стояків та стовпів глибиною 0,7 метра, необхідно викопати 45 ям , також для облицювання стінок зупинок гартованим склом потрібно 118,2 м2.

Третій тендер в свою чергу передбачає фарбування елементів благоустрою, що знаходяться в межах Залізничного району міста Львова. На це виділено 450 тисяч гривень. Зазначено в тендері, що підлягають фарбуванню турнікетні огорожі, відбійні бруси шляхопроводів, стійки дорожніх знаків, павільйони на зупинках громадського транспорту, урни, лавки, підпори для велосипедів, перила огородження, стовпці. Загальна площа фарбування складає 6700 м2.

Сумарна кількість витрат, яка передбачена на виконання трьох тендерів, складає 1,5 мільйона гривень. Згідно з даними, дату аукціонів з визначення переможців торгів узгодили на 11 лютого, роботи мають бути виконані до кінця цього року. 

Latest Posts

.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.