Вівторок, 30 Квітня, 2024

Відтепер у вагонах львівського електротранспорту встановлені дезінфектори

Коронавірус продовжує поширюватися, тож нам ще не скоро вдасться позбутися від наших теперішніх супутників – обов’язкових захисних масок та антисептиків з собою, пише сайт Львів Майбутнього. Разом з тим, в місті Лева продовжують працювати над тим, щоб невдовзі містяни могли повернутися до звичного розпорядку дня і могли безпечно пересуватися містом.  

Так, цими днями у львівському громадському електричному транспорті почали встановлювати дезінфектори. В рамках посилення заходів безпеки для пасажирів ЛКП “Львівелектротранс” подбало про те, щоб у всіх вагонах трамваїв та тролейбусів були дезінфектори – всередині салону транспорту встановлені такі дезінфектори, якими можуть скористатися містяни при потребі.  

Загалом підприємство встановило такі дезінфектори у 132 львівських трамваях та 107 тролейбусах.  

Разом з тим, у ЛКП “Львівелектротранс” вкотре нагадали про те, що на час карантину в місті краще обирати для себе безготівковий спосіб оплати товарів та послуг – в тому числі, і під час поїздок в трамваях та тролейбусах краще обрати для себе безконтактну оплату проїзду.  

Пригадаємо, у зв’язку з пандемією коронавірусу у Львові подбали про встановлення антисептиків у місцях з великим скупченням людей – наприклад, антисептики попередньо встановили у комунальних установах, міських ЦНАПах, театрах, музеях та комунальних закладах нашого міста. Антисептики також встановлені у всіх львівських магазинах, аби містяни при потребі мали змогу скористатися антисептиками.  

Також нагадуємо, що на час карантину львів’яни зобов’язані перебувати в громадському транспорті в захисних масках і в кількості, яка не перевищує кількість сидячих місць. А громадський транспорт і досі продовжує курсувати в режимі спеціальних перевезень.  

Latest Posts

.,.,.,.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.