Вівторок, 30 Квітня, 2024

Біля ТРЦ King Cross у Львові хочуть облаштувати транспортне кільце

Невдовзі біля популярного львівського ТРЦ King Cross може з’явитися нова транспортна розв’язка, а саме – транспортне кільце, пише Львів Майбутнього.  

Саме з проханням облаштувати тут транспортне кільце до Львівської міської ради звернувся містянин Юрій Магера. Львів’янин звернувся до місцевої влади через електронну петицію, де пропонує облаштувати кільце біля ТРЦ King Cross, що на вулиці Стрийській. Документ на сайті Єдиних систем місцевих петицій з’явився вчора, 30 березня.  

А для чого ж на цій ділянці транспортне кільце? 

2

Мова йде про перехрестя біля ТРЦ King Cross – львів’яни не раз вказували на те, що саме ця частина дороги є сьогодні досить проблемною – тут доволі частенько трапляються різноманітні аварії,  від яких страждають люди.  

Інша сторона питання – це те, що транспортне кільце одразу б розвантажило кілька напрямків руху автомобілів.  

До того ж, львів’янин вказує на те, що саме на цій ділянці дороги встановлена досить велика кількість світлофорів, які стоять тут “незрозуміло для чого”. Саме ці світлофори на території біля торгового центру, на думку львів’янина, і є сьогодні головною причиною багатьох аварій на ділянці.  

Петицію на сайті зареєстрували тільки 30 березня і станом на 31 березня вона назбирала всього 10 голосів. Завершиться збір підписів львів’ян через 59 днів – якщо документ назбирає 500 необхідних підписів, то його в подальшому розглянуть в міській раді. Якщо ні – розглядати ідею створення транспортного кільця біля ТРЦ King Cross не будуть.  

Паралельно з цим містяни прохають владу подбати і про інші інфраструктурні об’єкти Львова 

Окрім прохання у влади створити біля ТРЦ King Cross транспортне кільце, львів’яни також просять через електронні петиції подбати і про інші інфраструктурні об’єкти на території Львова.  

Зокрема, на сайті з’явилася також петиція, де містяни просять збудувати нову автомобільну дорогу над залізничною колією, яка б могла з’єднати вулиці Городоцьку-Любінську-Кульпарківську-Княгині Ольги-Стрийську (петиція назбирала 96 підписів від львів’ян). 

Водночас, львів’яни нагадують міській владі і про незавершені інфраструктурні проєкти у Львові. Таким проєктом, зокрема, є початок будівництва дороги Ряшівська-Любінська-Наукова. Цей проєкт взагалі має дуже тривалу історію, адже будівництво дороги розпочали ще в часі підготовки до “Євро-2012”. Роки минають, а дорогу так і не завершують. Петиція назбирала 56 підписів містян.  

Пропонують львів’яни і розвантажити територію біля Галицького перехрестя шляхом будівництва тут нової транспортної розв’язки. Будівництво транспортної розв’язки унеможливить появу багакілометрових заторів в північні частині міста, що ми часто можемо побачити в “гарячий час” доби. До того ж, ця ділянка дороги справді є проблемною і тут часто виникають аварійні ситуації. Петиція назбирала 98 підписів від львів’ян поки що. 

Підтримати петицію про будівництво транспортного кільця біля “Ашану” на Стрийській можна за посиланням:  https://www.e-dem.in.ua/lviv/Petition/View/1550

Latest Posts

.,.,.,.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.