Четвер, 18 Квітня, 2024

На Львівщині з'явиться завод з виробництва корму для тварин

Вчора, 27 лютого, на сайті Львівської обласної державної адміністрації з’явилася інформація про те, що на Львівщині цього року має з’явитися новий завод із виробництва корму для тварин, розповідає сайт “Львів Майбутнього“. Такий завод з’явиться на території Золочівського району, розповідає видання. 

27 лютого відбулася зустріч голови Львівської ОДА Олега Синютки з представниками компаній ТОВ “Д-Мікс” та “Royal De Heus Group”, аби домовитися щодо майбутніх шляхів співпраці. Будівництво заводу з виробництва кормів для тварин має завершитися до кінця цього року.

Власник компанії “Royal De Heus Group” Коен Хеус під час цієї зустрічі зазначив, що вже більше десяти років співпрацює зі своїми партнерами на Львівщині – ТОВ “Д-Мікс”. Завдяки багаторічній співпраці компанія добре ознайомилася з особливостями нашого регіону. Тому тут переконані, що сьогодні важливо не тільки розвивати міста, а й працювати над розвитком сільських місцевостей. До того ж, новий завод з виробництва кормів для тварин має залучити також додаткові надходження в аграрний сектор розвитку Львівської області. 

Для довідки: компанія “Royal De Heus Group” – це один із лідерів серед виробників та продажі кормів для тварин, концентратів та преміксів. Її було засновано ще на початку ХІХ століття у Нідерландах і за час плодовитої діяльності компанії вдалося стати світовим постачальником кормів для тварин. Сьогодні компанія “Royal De Heus Group” постачає свою продукцію у більш ніж 75 країн світу. 

Місцева влада підтримує ідею будівництва заводу на Львівщині. Це – не лише додаткові надходження в розвиток аграрного сектору області, а й створення великої кількості робочих місць. Загалом компанія забезпечує роботою більше 5000 працівників у всьому світі. 

Latest Posts

.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.