Субота, 27 Липня, 2024

В місті Лева почали відновлювати спортивні подвір'я, стадіони та майданчики

Зараз в місті Лева тривають роботи з капітального відновлення спортивних об’єктів Львова: спортивних майданчиків, стадіонів та майданчиків на територіях львівських шкіл. Відновлювати майданчики будуть для того, щоб популяризувати спорт та спортивний спосіб життя серед нашої молоді. В прес-службі Львівської міської ради розповіли, що зараз завершуються роботи з облаштування спортивного майданчика у міській школі №17. Тут загальна вартість ремонтних робіт становить 5,7 мільйона гривень, пише сайт “Львів Майбутнього“. 

Також завершується ремонт стадіону біля школи №68: тут ремонт коштував місту 6,5 мільйона гривень. Паралельно добігає кінця ремонт майданчика біля школи №40: тут роботи обійшовся в 8,5 мільйона гривень. Повідомили також, що завершується ремонт спортивного майданчика у Львівському технологічному ліцеї. 

Станом на сьогодні уже проводяться заняття на відновленому майданчику Класичної гімназії Львова: його покрили штучною травою (висота трави – 40 мм). Тут облаштували ігровий майданчик для міні-футболу, встановлено освітлення трибуни для глядачів, а також встановлено різні елементи для спортивних ігор. Тут розпочали роботи ще весною минулого року. 

Сучасний спортивний майданчик запрацював і в спортивній школі №63: тут встановили спеціальне поліуретанове покриття, яке дозволяє займатися футболом та баскетболом. Облаштовувати майданчик розпочали тут ще давніше – у 2017 році. 

В мерії кажуть, що мають на меті облаштувати в кожній школі бодай по одному майданчику чи стадіону для якісних занять спортом. Зазначимо, що в цьому році на ремонти спортивних майданчиків та стадіонів у школах передбачено 44,8 мільйона гривень. 

Latest Posts

.,.,.,.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.