П’ятниця, 29 Березня, 2024

У Львові запровадять новий автобусний маршрут

Ще 25 квітня у міській раді Львова підтримали електронну петицію від львів’ян, в якій йдеться про необхідність прийняття заходів з вирішення проблеми транспортного сполучення вулиці Пасічної. В тексті розповідається про відсутність транспортного сполучення Пасічної з залізничним вокзалом, районами вулиці Городоцької, Сахарова та Героїв УПА, повідомляє “Львів Майбутнього“. 

Цими днями у міській раді прийняли рішення про продовження автобусного маршруту №19, який від липня буде їздити до ЖК “Пасічний”. Крім того, має з’явитися новий автобусний маршрут, який буде сполучати Пасічну з залізничним вокзалом. 

Автобуси маршруту №19 курсуватимуть до лікарні швидкої медичної допомоги, до АС№2 та до кінцевої зупинки трамваю №2. Є також напрацювання щодо налагодження нового маршруту до залізничного вокзалу. 

В ЖК “Пасічний” розташовано вже 6 багатоквартирних будинків, ще кілька – на стадії будівництва. Крім того, в цьому районі розташований ще один комплекс, від якого немає транспортного сполучення. Відтак львів’яни наполягають на вирішенні цієї проблеми. Також в петиції йшлося про те, що потрібно облаштувати автобусну зупинку в цьому районі. 

Пригадаємо, нещодавно на сайті ЛОДА з’явилась петиція про відновлення річки Полтви

Latest Posts

.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.