Вівторок, 19 Березня, 2024

У Львові розпочали ремонт доріг: на яких вулицях очікувати заторів?

У середу, 17 квітня, у Львові перекрили на ремонт вулицю Левицького. Це призвело до заторів впродовж дня на початку вулиці Зеленої та Івана Франка.

Детальніше у матеріалі видання lviv-future.com.ua.

За словами керівника Личаківської райадміністрації, зараз триває ремонт на частині дороги від вулиці Франка до вулиці Конопницької. Ремонті роботи розпочали з фрезерування асфальту, продовжили виконання робіт і сьогодні.

Від сьогодні, 18 квітня, обмежено рух по вулиці Зеленій через ремонт вул. Зеленої – перехрестя Навроцького. За даними Сихівської районної адміністрації, поточний ремонт на даній ділянці триватиме впродовж 18-24 квітня. Водіїв просять заздалегідь планувати свій маршрут через можливі ускладнення в русі автотранспорту. 

Нагадаємо, у Львові зараз тривають масштабні ремонтні роботи з реконструкції площі Двірцевої навпроти входу на головний вокзал. Рух автотранспорту цією ділянкою ускладнений. Заїзд на автостанцію для приватних автомобілів заборонили з 22 березня 2019 року, а кінцеву зупинку міжміських маршруток перенесли на Привокзальний вокзал. Також для руху транспорту перекрита частина вулиці Чернівецької. З 13 травня до Головного вокзалу припинить курсувати трамвай, розвертатиметься біля депо по вул. Городоцькій.

Окрім цього, триває ремонт на вул. Замарстинівській. ЛКП “Львівавтодор”, зокрема, повідомляє, що ремонтні роботи на цій вулиці планують завершити до кінця року, а перші ділянки, насамперед відрізок від вул. Липинського до вул. Циганівки, збираються відкрити для руху транспорту та пішоходів через 2-3 місяці. Продовжують ремонт дороги від вул. Зелена, 261 до житлового масиву “Пасічний”, вул. Пластової, будівництво дороги до мікрорайону Білогоща. 

Latest Posts

.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.