Четвер, 25 Квітня, 2024

У Винниках облаштують ЦНАП

У Львові діють 7 територіальних підрозділів Центрів надання адміністративних послуг у 6 районах міста: для мешканців Сихівського району – на вул. пр. Червоної Калини, 72, мешканців Шевченківського району – вул. М. Хвильового, 14а, мікаройон Рясне-1 – Т. Шевченка, 374, у Франківському районі міста Львова – по вул. Ген. Чупринки, 85, у Личаківському районі – вул. Костя Левицького, 67, Залізничному – вул. І. Виговського та Галицькому районі – площа Ринок, 1. ЦНАПи у Львові надають 327 послуг від Львівської міської ради, її виконавчих органів, органів виконавчої влади, а також управління соціального захисту департаменту гуманітарної політики. Зокрема, у територіальних підрозділах можна подати звернення, здійснити запис на прийом до посадовця, подати документи на оформлення закордонного біометричного паспорта чи української ID- картки та ін.

lviv-future.com.ua з посиланням на прес-службу Львівської міської ради повідомляє, що відтепер ЦНАП за понад 3 мільйони гривень з’явиться у Винниках поблизу Львова. Також паралельно тривають ремонті роботи щодо спорудження територіальних підрозділів у смт. Брюховичі та Рудно.

Сама будівля знаходиться у Винниках за адресою вул. Галицька, 12. У тендері на реставрацію приміщення переміг підприємець, зареєстрований у Буську, Олександр Здровецький, засновник кількох будівельних компаній, зокрема є директором ЖБК “Форест-Хілл”. Ремонті роботи з облаштування ЦНАПу мають завершити до кінця цього року.

Площа приміщення становить понад 300 кв м, складається з рецепції, зали очікування та написання заяв, дитячого кутка, операційної зали.

У територіальному підрозділі працюватимуть 10 адміністраторів. Графік роботи: у понеділок і вівторок ЦНАП працюватиме з 9 до 18 години, у середу та четвер з  9 до 20, у п’ятницю з 9 до 17 і в суботу з 9 до 16. Вихідний день неділя.

 

Latest Posts

.,.,.,.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.