Четвер, 25 Квітня, 2024

З 13 травня трамваї будуть курсувати за зміненими маршрутами

З середини наступного місяця відбудуться деякі зміни в схемах руху львівських трамваїв, розповідає сайт “Львів Майбутнього“. Зміни мають відбутися в межах реалізації стратегії розвитку ЛКП “Львівелектротранс” з метою вивчення пасажиропотоків за новими сполученнями та у зв’язку із початком робіт з реконструкції трамвайної колії, що на площі Двірцевій (головний Залізничний вокзал Львова). По-новому будуть їздити трамваї №1, 4, 6, 7, 9, повідомляють у прес-службі Львівської міської ради. 

Отже, від 13 травня трамваї будуть їздити за такими маршрутами:

  • трамвайний маршрут №1: Залізничний вокзал – вулиця Бандери – вулиця Дорошенка – Погулянка (назад – у зворотньому напрямку);
  • трамвайний маршрут №7: вулиця Татарбунарська – вулиця Шевченка – вулиця Підвальна – вулиця Личаківська – вулиця Пасічна (назад – у зворотньому напрямку);
  • трамвайний маршрут №9: Залізничний вокзал – вулиця Вітовського – вулиця Франка – вулиця Хмельницького – вулиця Замарстинівська – вулиця Торф’яна.

У прес-службі міської ради також нагадують, що у зв’язку з ремонтними роботами на площі Двірцевій кінцевою зупинкою трамвайних маршрутів №1, 4, 6, 9 стане ТРЦ “Скриня”. Також у зв’язку з ремонтними роботами на Замарстинівській трамвайний маршрут №9 не буде курсувати до Торф’яної, натомість буде їхати до вулиці Миколайчука. Тобто, цей трамвайний маршрут буде повністю відтворювати маршрут трамваїв №5, відтак трамвай №5, починаючи від 13 травня і аж до закінчення ремонтних робіт, курсувати не буде. 

Нагадуємо, що цими днями Міністерство екології та природніх ресурсів України надало позитивні висновки щодо впливу майбутнього сміттєпереробного комплексу у Львові на навколишнє середовище. Це був один із останніх етапів перед початком будівничих робіт. За останніми даними, розпочнуть будувати сміттєпереробний комплекс на Пластовій вже цього року. 

Latest Posts

.,.,.,.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.