П’ятниця, 26 Квітня, 2024

Між вулицями Липинського та Лінкольна хочуть створити паркову зону

Ще наприкінці минулого місяця на сайті Єдиної системи місцевих петицій з’явилася нова петиція від львів’янина Романа Борисенка, в якій йдеться про облаштування паркової зони на території між вулицями Лінкольна та Липинського, пише сайт “Львів Майбутнього” (фото – умовне). Йдеться про захаращену, закинуту територію, через яку тече річка Полтва. Львів’янин пише про необхідність недопущення подальшої забудови цієї території, впорядкування довколишньої території та облаштування тут (до прикладу) паркової зони. 

Так, електронну петицію було зареєстровано на сайті ще 23 квітня. Ідея облаштування тут парку з’явилася не випадково: місце, про яке йдеться, зараз перебуває у жахливому стані і потребує прибирання. Львів’янин пропонує створити тут, до прикладу, сквер імені Миколайчука. Така назва через те, що сюди прилягає також вулиця Миколайчука. За весь час існування (а це 2 тижні) електронну петицію уже підписало більше сотні львів’ян. Зазначимо, що для того, щоб петицію розглянули депутати міської ради на сесії, документ має підписати 500 людей.

Пригадаємо, ще 14 лютого під час сесії Львівської міської ради депутати підтримали рішення про надання дозволу Львівському комунальному підприємству “Спортресурс” на створення проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок на вулицях Лінкольна та Липинського. 

Також зараз триває збір електронних підписів на сайті Єдиної системи місцевих петицій про облаштування пунктів обігріву для безпритульних тварин, які проживають у Львові. Автор петиції стурбований тим, що у холодний період дуже багато тварин гине саме через зниження температури повітря, а відтак пропонує створити заклади, де могли б перебувати ці тваринки. Згодом ці заклади автор петиції пропонує передати в комунальне господарство під опіку комунальних підприємств. 

Latest Posts

.,.,.,.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.