П’ятниця, 29 Березня, 2024

Для мешканців Рудно облаштують ЦНАП

Поблизу Львова, у смт Рудно на вул. Грушевського, 55 появиться ще один територіальний підрозділ ЦНАП. Про це повідомляє lviv-future.com.ua з посиланням на прес-службу Львівської міської ради. Відтепер і мешканці Рудно зможуть отримати адміністративні послуги за місцем проживання. Замовником проекту виступила Залізнична районна адміністрація. Виконує роботи ТзОВ “Економбуд-ЛВ”. Кошти на виконання ремонтних робіт з облаштування ЦНАПу, а це 5,6 млн гривень, виділені з бюджету міста Львова.

Підрядник уже завершує внутрішні ремонтні роботи, триває облаштування прибудинкової території. Також уже закупили меблі для ЦНАП. На першому поверсі будівлі буде розміщатися центр надання адміністративних послуг і приймальня селищної ради Рудно, а другий поверх буде призначений для різних зустрічей, семінарів, конференцій, тощо.

Офіс складатиметься з рецепції, зали очікування та написання заяв, дитячої зони та операційної зали. 

Працюватимуть у територіальному підрозділі ЦНАП 7 адміністраторів. 

Працюватиме ЦНАП за таким графіком: у понеділок і вівторок – з 9 до 18 години, у середу та четвер – з 9 до 20 години, у п’ятницю – з 9 до 17, і в суботу – з 9 до 16.

Нагадаємо, у місті Львові функціонують 7 територіальних підрозділів у 6 районах міста: Сихівському, Шевченківському (зокрема, мікрорайон Рясне), Франківському, Личаківському, Залізничному та Галицькому. Окрім цього, облаштують ЦНАП за 3 мільйони гривень у Винниках. Тривають ремонтні роботи зі спорудження ЦНАП у смт. Брюховичі. Поява ЦНАПів у місті Лева значно спростила життя населення: майже усі документи можна тепер оформити поблизу дому – подати заяву на оформлення закордонного паспорта чи української ID-картки, оформити документи на отримання субсидії тощо. Не потрібно стояти у кілометрових чергах, достатньо попередньо зареєструватись в електронному режимі, видрукувати талон і прийти в зазначений день і час до ЦНАПу. 

Latest Posts

.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.