П’ятниця, 26 Квітня, 2024

Львівські Ротарі Клуби фінансово підтримають проект реконструкії скверу на Замарстинівській

Вчора, 21 травня, в готелі “Швейцарський” Львівська міська рада підписала меморандум з президентами львівських Ротарі Клубів.

Про це повідомляє видання lviv-future.com.ua з посиланням на прес-службу Львівської міської ради.

До слова, Ротарі Клуби – глобальна мережа громадських добровольців, представників бізнесу та професійної еліти, яка діє більше як у 200 країнах, з метою подолання бідності, хворіб, голоду, неписьменності і забруднення навколишнього середовища. У Львові перший Ротарі Клуб був зареєстрований у 1993 році за ініціативи молодого львівського підприємця Мирослава Гавриліва. Це був другий зареєстрований в Україні клуб (перший – у Києві). Цього року – 90 років від заснування Ротарі в Україні, в рамках святкування наступного тижня до Львова вперше прибуде Президент-Елект Ротарі Інтернешнл Марк Деніел Малоуні.

Під час підписання меморандуму інтереси Львівської міської ради представляв заступник міського голови з питань розвитку Андрій Мскаленко, який висловив своє захоплення щодо діяльності Ротарі Клубів. З підписаного меморандуму стало відомо, що львівські Ротарі Клуби фінансово долучаться до відновлення скверу, розташованого в межах вулиць Замарстинівської, Липинського та Підрічної. 

Нагадаємо, проект реконструкції скверу на Замарстинівській на замовлення Шевченківської районної адміністрації розробило ЛКП “Інститут просторового розвитку”. Згідно з проектом територія буде розділена на дві зони: центральна – для сімейного відпочинку (скеледром і вуличні меблі) і для занять спортом (тетраедр для альпінізму і мультифітнес-центр з брусами та перекладинами). Облаштують велосипедні доріжки та встановлять освітлення. Крім того, теориторію озеленять: висадять нові дерева та близько 3000 інших рослин.

 

Latest Posts

.,.,.,.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.