Четвер, 28 Березня, 2024

Винники отримають від ЛМР 10 млн на розвиток інфраструктури

Львівська міська рада направила у Винники субвенцію на розвиток інфраструктури у розмірі 10 мільйонів гривень. Про це повідомляє видання lviv-future.com.ua з посиланням на прес-службу Львівської міської ради. 

Планується, що за виділені кошти у Винниках проведуть каналізування та ремонті роботи центральних доріг: Стрілецька, Винниченка, Руська, Львівська та ін. У департаменті фінансової політики міста Львова повідомили, що це другий транш субвенції Виникам, перший було скеровано у квітні цього року, його розмір становив 7 мільйонів гривень. Загалом, на розвиток інфраструктури Винник у міському бюджеті Львова на перше півріччя передбачено 30 мільйонів гривень, а на рік – 63 мільйони. Перші 7 мільйонів гривень у Винниках мали використати на освітлення, ремонт доріг і облаштування дитячого садочка.

Загалом місто фінансово допомагає сусіднім населеним пунктам, серед яких: смт. Рудно, м. Винники і смт. Брюховичі. Міський голова Львова Андрій Садовий зазначив, що місто готове іти назустріч цим територіям за умови партнерських відносин, а збільшувати свої фінансові надходження вони можуть за рахунок продажу землі та майна. У Винниках, за словами львівського мера, ситуація з продажем землі найскладніша – вона там “роздається, а не продається”. І якщо ситуація не покращиться, то у партнерстві Львова з Винниками можуть виникнути проблеми.

Нагадаємо, що у Винниках за адресою вулиця Галицька, 12, облаштують центр надання адміністративних послуг. Ремонтні роботи з реконструкції приміщення планують завершити до кінця цього року. Роботу територіального підрозділу забезпечуватимуть 10 адміністраторів. Працюватиме ЦНАП: у понеділок і вівторок з 9 до 18 години, у середу та четвер з  9 до 20, у п’ятницю з 9 до 17 і в суботу з 9 до 16. Вихідний день неділя. У смт. Брюховичі та Рудно також тривають ремонтні роботи з облаштування ЦНАПів.

 

Latest Posts

.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.