Вівторок, 23 Квітня, 2024

У Львові з'явиться новий парк "Під Голоском"

У Львові з’явиться ще один зелений парк. Учора, 6 червня, депутати Львівської міської ради ухвалили відповідне рішення про створення нового скверу “Під Голоском”. Про це повідомляє lviv-future.com.ua. Дозвіл на виготовлення проекту землеустрою для створення нового парку “Під Голоском” надали у Львівському комунальному підприємстві “Зелений Львів” та спроектували, що приблизна площа зеленої зони становитиме 2,45 га.

Район Під Голоском активно розбудовується, але, на жаль, забудовники знищують цілі райони з зеленими насадженнями, тому рішення про облаштування нового скверу є дуже правильним. Зелені зони потрібні для відпочинку, прогулянок з дітьми чи з домашніми улюбленцями і саме такої зони бракує серед численних багатоповерхівок в цьому районі. Мешканцям мікрорайону Під Голоском та прилеглих вулиць буде зручно там спілкуватися, читати, присівши на зелену травичку чи лавочку, та просто насолоджуватися неймовірним виглядом на місто.

Парки створюють для відпочинку, прогулянок, усамітнення від міського шуму та величезної кількості автотранспорту, для втечі від нескінченних домашніх справ, можливості помріяти, насолодитися свіжим повітрям та щебетом птахів. Слід зазначити, що потрібно берегти нашу природу і не засмічувати місця відпочинку, адже чисто не там, де прибирають, а там, де не смітять.

Latest Posts

.,.,.,.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.