Четвер, 25 Квітня, 2024

У Львові оголосили міжнародний тендер на будівництво Палацу спорту

Цими днями у Львові оголосили міжнародний тендер на будівництво Палацу ігрових видів спорту на Сихові. Як розповідає сайт “Львів Майбутнього“, загальна вартість робіт буде становити понад дев’ять мільйонів гривень. Відповідна закупівля з’явилася в системі Prozorro в п’ятницю, 9 листопада. 

Так, згідно з документацією на тендер, Палац спорту з’явиться на Сихові до першого грудня 2023 року, а розпочнеться аукціон вже незабаром, 15 січня 2019 року. При цьому мінімальний крок пониження ціни для учасників аукціону буде складати всього 0,5% від оголошеної вартості. До слова, це становить 4,8 мільйона гривень.

Планується, що приміщення спорткомплексу буде включати кафе, підйомник на лижний спуск, який повинен розміщуватися на даху будівлі. Крім цього, обов’язковим елементом будівлі будуть телескопічні трибуни, розраховані на майже 3 тисячі місць, а також скалодром (його площа орієнтовно буде становити 500 метрів квадратних) та декілька ліфтів. 

Ще одна обов’язкова умова перед підрядником – це облаштування території довкола Палацу спорту, де повинна розміщуватися парковка, велопарковка, дитячий майданчик та гойдалки. Тут же необхідно облаштувати прогулянкову зону з лавками та сміттєвими урнами, а також подбати про газони та зелені насадження. 

Замовник будівництва спорткомплексу – ЛКП “Палац ігрових видів спорту”, створене рішенням Львівської міської ради ще 11 жовтня. Додамо, що ескізний проект та містобудівний розрахунок вартували майже 2 мільйона гривень, а робочу документацію загалом оцінили в суму понад 7,5 мільйона гривень. 

Нагадуємо, що минулого року наприкінці жовтня у Львові було затверджено проект будівництва спорткомплексу на проспекті Червоної Калини, що на Сихові.

Latest Posts

.,.,.,.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.