П’ятниця, 29 Березня, 2024

У Львові збудують приватний пологовий будинок: подробиці

У п’ятницю, 18 жовтня, виконавчий комітет Львівської міської ради погодив у місті будівництво приватного медичного центру з пологовим будинком при ньому. Відповідні містобудівні умови вже підписали, інформує прес-служба Львівської міської ради (фото – умовне).

Як повідомляє інформаційний портал “lviv-future“, новий сучасний інноваційний медичний центр у Львові планують збудувати на вулиці Раппопорта, 6. Зараз на цій локації розміщено старі будинки, які будуть добудовувати. Врешті-решт, тут має постати чималий медцентр, передає zaxid.net.

Медичний заклад розмістять на території площею 0,2463 га. Висота центру не буде більшою 18 метрів, а це приблизно приблизно 6 поверхів, а відсоток забудови не перевищуватиме 52%. Зазначимо, сьогодні за цією ж адресою розташоване комунальне некомерційне підприємство “3-тя міська клінічна лікарня Львова“.

Архітектор Андрій Ігнатюк, який розробляв проєкт медцентру, у рамках засідання виконкому у Львівській міській раді зазначив, що у новому медцентрі на Раппопорта, 6 облаштують сучасний приватний пологовий будинок – один з кращих в Україні. Тут створять найкращі умови для породіль та все необхідне для комфортного перебування матері і дитини. Також відомо, що у цьому центрі буде працювати мережа приватних клінік Medicover. До слова, ця мережа вже будує у Львові ще один приватний пологовий дім. Він буде на вулиці Мазепи, 23.

За даними офіційних документів, цей медичний центр з пологовим будинком на Раппопорта належатиме пані Юлії, дружині відомого та скандального у Львові бізнесмена Григорія Козловського. Керівником фірми, яка займається цим будівництвом, є сам чоловік. Нагадаємо, один з останніх скандалів навколо цієї сім’ї був про те, що ЛМР дозволила доньці Козловського в історичній частині міста Лева, на Дорошенка, збудувати готель. Це рішення викликало хвилю обурення у львів’ян.

Latest Posts

.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.