Середа, 24 Квітня, 2024

Управління туризму тепер у новому приміщенні: адреса

Управління туризму Львівської міської ради переїхало у нове приміщення. Попереднє ж не відповідало потребам туристичного офісу, перш за все, через надто малу площу, передає прес-центр ЛМР.

Як пише “Lviv-future“, управління туризму має в штаті 11 працівників та ще 8 в ЛКП “Центр розвитку туризму міста Львова”. Новий офіс знаходиться на Руській, 20, загальна площа приміщення становить 204 м², тому є можливість всім працювати з комфортом. Простір буде зручним і для відвідувачів. В приміщенні передбачена також зона для нарад, зустрічей з туристичним середовищем та презентацій.

Ремонт цього приміщення тривав майже два роки. Будинок має статус пам’ятки архітектури місцевого значення, тому всі будівельні роботи велися в тісній співпраці з управлінням охорони історичного середовища. Зокрема, управління історичного середовища провело реставрацію частини вікон в будівлі  Загалом ремонтні роботи обійшлися в 3,5 млн. грн.

Нежитлові приміщення на Руській, 20 перебувають на балансі першої міської комунальної поліклініки.

9 лютого 2017 року на сесії Львівської міської ради депутати прийняли ухвалу “Про надання управлінню туризму департаменту розвитку Львівської міської ради в оренду нежитлових приміщень на вул. Руській, 20”.

Приміщення спроектовано як “прозорий офіс”. Панорамні вікна, прозорі двері та перегородки роблять офіс доволі просторим, відкритим та водночас і “прозорим”.

Будинок, в якому розташувався офіс, збудований будівельною фірмою Івана Левинського на замовлення українського страхового товариства “Дністер”.  Частина будинку функціонувала як офіс для страхового товариства, а в іншій частині будинку розміщувались інші організації, зокрема спортивне товариство “Сокіл-Батько”, 

Будівля на Руській, 20 є одним із кращим прикладів поєднання сецесії з українським народним стилем.

 

Latest Posts

.,.,.,.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.