П’ятниця, 19 Квітня, 2024

Біля "Арени Львів" збудують ще одну висотку

Біля стадіону “Арена Львів”, на вулиці Стрийській, 195 ПРАТ “Квіти Львова” збудує новий багатоквартирний житловий будинок із вбудованими нежитловими приміщеннями та паркінгом, інформує 032.ua.

Як пише “lviv-future“, відповідне рішення затвердили на засіданні виконавчого комітету Львівської міської ради 18 січня.

Документація передбачає, що цей будинок з’явиться на земельній ділянці в зоні Ж-5 (ділянка змішаної та малоповерхової забудови).

Висота будинку не повинна перевищувати 34 метри, процент забудови – 35%.

Територія, на якій будуть проводити будівництво має площу 0,4 га і призначена для житлової та громадської забудови

Забудовником є ПРАТ “Квіти Львова”, власником якого є Ростислав Оленчин, зареєстровано за адресою Вітовського, 18.

Йому також належить ряд компаній, сфера діяльності яких пов’язана з ринком нерухомості, а саме, управління нерухомістю. 

“Квіти Львова” на ринку вже понад 20 років. Займається компанія здебільшого вирощуванням зернових і технічних культур.

Додамо також що виконавчий комітет Львівської міської ради 9 листопада вже погодив будівництво житлового комплексу біля “Арени Львів” на вулиці Стрийській, 121 та 131. Це дев’ять будинків висотою не више 37 метрів. Для них виділено ділянку площею 1,7 га.

Ця територія ще мало забудована, тому тут багато простору. Зі зручностей також є близкість до автобусного вокзалу та торгово-розважального центру King Kross Leopolis, до цетру дістатись не складно, оскільки ходить велика кількість автобусів. Ще однією перевагою є близкість до кільцевої дороги Львова. Досить поширеним явищем в цьому районі є приміська малоповерхова забудова.
На стадіоні”Арена Львів” ,яка неподалік, не рідко відбуваються культурні, освітні та спортивні заходи, що теж є великим плюсом.

Latest Posts

.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.