Середа, 24 Квітня, 2024

У районі Голоско збудують житловий комплекс з дитячим садком

На вулиці Малоголосківській збудують житловий комплекс із громадськими приміщеннями та вбудованою автостоянкою. Відповідні містобудівні умови та обмеження затвердили на засіданні виконавчого комітету ЛМР у п’ятницю, 8 лютого, передає видання Tvoemisto.tv.

Як пише “lviv-future“, житловий комплекс складатиметься з будинків, висотою 33,5 мта 36 м. Земельна ділянка, на якій відбуватиметься будівництво належить до зони Ж-3 і призначена вона для багатоповерхової житлової забудови до 9 поверхів.
Будівництво проводить ТзОВ “Львівська інвестиційна компанія”, яка таким чином добудовує житловий комплекс “Малоголосківські пагорби”, у центрі якого, як пояснив головний архітектор Львова Юліан Чаплінський, буде комунальний дитячий садок на 200 місць.
За попередньою інформацією, вартість будівництва комплексу становить 38 мільйонів гривень. Опираючись на дані системи Youcontrol, ТзОВ “Львівська інвестиційна компанія” належить Назарію Бербеку, Тарасові Дідику та Олександру Потернаку. Усі вони також мають низку будівельних компаній за межами нашого міста.
Район, у якому проводиться будівництво є досить затишним та комфортним. Забудова району досить різноманітна – від садибної малоповерхової ще довоєнної забудови, до сучасних висоток.

ка
Район має вигідне розташування. Добре розвинена інфраструктура, зокрема, неподалік проходить магістральна вулиця Чорновола, якою курсує значна кількість громадського транспорту.
Також район відносно близько розташований до центральної частини міста, та великих торгових центрів та автостанції. Розвинута в районі і парково-рекреаційна сфера. До району Голоско примикає так званий “Брюховицький ліс”. 
Ну і додамо, що з Голосківських пагорбів відкривається чудовий краєвид на історичну частину міста, зокрема на Замкову гору.

Latest Posts

.,.,.,.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.