П’ятниця, 26 Квітня, 2024

На львівському стадіоні "Україна" проведуть масштабну реконструкцію

Нещодавно на сайті “Zaxid.net” з’явилася інформація про те, що на відомому у Львові стадіоні “Україна” має відбутися масштабна реконструкція, повідомляє сайт “Львів Майбутнього“. Як пише згадане видання, на території цього стадіону хочуть звести реабілітаційний центр для спортсменів, спортивну школу, а також два готелі та музей. Планується, що тут також будуть працювати спортивні зали для занять аеробікою та фітнесом. 

Як передбачає план реконструкції стадіону, тут мають зменшити кількість місць на трибунах. Планується, що їх кількість буде становити 15 тисяч. В планах також обов’язкове забезпечення спортсменів душовими та роздягальнями, облаштування диспетчерського пункту для управління стадіоном, зони для роботи ЗМІ, зал для проведення прес-конференцій та багато іншого. 

Поблизу стадіону також планують облаштувати відкриту стоянку, розраховану на 103 паркувальні місця. Підземна стоянка також буде присутня і її місткість становитиме 310 місць для паркування автомобілів. На прилеглій території також планується створення великого багаторівневого паркінгу, розрахованого аж на 400 місць. Ще одна стоянка буде розміщена біля верхніх тренувальних спортивних полів. Загальна кількість місць для паркування на згаданих парковках буде становити понад 1,2 тисячі. 

Пригадуємо, що у 2018 році господарі стадіону “Україні” ФК Карпати анонсували його масштабну реконструкцію. Громадські слухання щодо розробленого плану мають відбутися 15 лютого о 17:00 в приміщенні конференц-залу стадіону “Україна”, пише сайт. Також відомо, що до 26 лютого львів’яни мають змогу подавати свої зауваження у письмовій формі до управління “Секретаріат ради” через ЦНАП. 

Стадіон “Україна” запрацював у Львові ще 1963 року. За радянських часів його називали “Дружбою”. 

Latest Posts

.,.,.,.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.