Вівторок, 19 Березня, 2024

З'явилася петиція, в якій львів'яни просять облаштувати автомати для продажу квитків на зупинках

Нещодавно в Єдиній системі місцевих петицій було зареєстровану нову петицію від львів’ян, в якій мешканці міста висловили пропозицію про встановлення на місцях зупинок громадського транспорту або ж в салоні транспорту спеціальних автоматів для видачі квитків, пише сайт “Львів Майбутнього“. Мова йде про автомати, які будуть видавати квитки на проїзд в міському електричному транспорті – трамваях та тролейбусах. 

Автор петиції – Віталій Таряник. Чоловік аргументує своє прохання тим, що в більшості мешканців міста та гостей Львова немає можливості, щоб придбати квитки на зупинках. Квитки можна придбати в кіосках, якщо ті розташовані неподалік від зупинки. В більшості ж випадків такої можливості немає. Єдиний вихід – купувати квитки у водіїв електричного транспорту, на яких лежить відповідальність за правильний рух вулицями міста та за безпеку пасажирів, а ще й доводиться продавати “на ходу” квитки пасажирам. 

Якщо говорити про зручність, то зараз в транспорті виникає проблема, коли біля кабіни водія збирається ціле скупчення охочих придбати квитки. Це породжує незручності пасажирам, створює “тисняву” та шум. Коли ж пасажири передають гроші за квиток через інших користувачів транспортом, то не завжди можна дочекатися свого квитка. При цьому імідж Львова як великого туристичного міста значно знижується, переконаний львів’янин. 

Станом на сьогодні, 7 лютого, петицію підписали 22 особи, а необхідна кількість підписів для затвердження становить 500. 

Нагадуємо, що нещодавно у Львові змінили тарифи на проїзд в міських автобусах. Відтепер вартість проїзду складає 7 гривень (раніше було 5). В зв’язку зі зміною умов в деяких автобусах незабаром мають з’явитися квитки з голограмами. Зараз львів’ян закликають при оплаті проїзду в громадському транспорті міста вимагати у водіїв квитки. 

Latest Posts

.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.