П’ятниця, 19 Квітня, 2024

Новий додаток від "Львівводоканалу", який дозволяє сплачувати послуги за кількома рахунками

У зв’язку з поширенням коронавірусу у Львові та через численні карантинні обмеження нещодавно в міській раді заговорили про необхідність максимально перевести всі міські сервіси в режим електронної роботи. Це робиться для того, щоб мінімізувати контакти містян, зменшити ризики поширення захворювання, а також для зручності львів’ян, пише Львів Майбутнього.  

Так, нещодавно стало відомо про те, що у Львові створили черговий додаток, аби полегшити життя містянам.  

Що дозволяє робити новий додаток для львів’ян? 

2

Новий додаток для львів’ян створив “Львівводоканал” і сьогодні він вже доступний для завантаження на сервісах Google Play та App Store. 

Як кажуть розробники додатку, завдяки йому львів’яни зможуть сплачувати “водні” послуги (йдеться про водопостачання та водовідведення), навіть не покидаючи своїх осель. Сплатити кошти за “водні” послуги можна буде в онлайн-режимі, в будь-який час доби за допомогою мобільного додатку.  

У “Львівводоканалі” кажуть, що за допомогою додатку можна переглядати та оплачувати рахунки за кількома адресами. Відповідно, в такому ж режимі тепер львів’яни зможуть подавати інформацію про показники лічильників на воду.  

Черговий додаток для збереження здоров’я 

3

Останні події в країні та світі змусили задуматися про важливість здоров’я і про те, що саме здоров’я людини – найцінніше за все. Тому зараз потрібно подбати про те, щоб максимально убезпечити себе від захворювання, а також зберегти здоров’я своїх рідних. І навіть такі маленькі, на перший погляд, кроки як створення додатків можуть допомогти нам в цьому. 

Так, у “Львівводоканалі” запевняють: розробили його, аби якомога більше містян відмовилися від традиційного способу оплати комунальних послуг і обрали для себе електронний спосіб подачі показників та оплати послуг.  

Загалом, додаток простий у використанні та доступний, розібратися з ним зможе кожен.  

Інші способи користування комунальними послугами в дистанційному режимі 

4

Варто зауважити, що у Львові в онлайн-режимі можна подати показники та сплатити кошти за послугами вже давно. Зокрема, з лютого 2017 року працює додаток для електроенергії “Персональний кабінет”, яким можна скористатися після реєстрації. На сайті можна подавати показники електролічильників, довідатися про нарахування за світло, роздрукувати квитанції та подати запит.  

Стосовно газопостачання, то подати показники і сплатити за спожитий газ можна кількома способами. Наприклад, скористатися сайтом 104.ua. Існує також відповідний додаток до сайту, через який також можна сплатити за спожитий газ.  

Це все можна зробити і скориставшись порталом комунальних послуг, де потрібно зареєструватися, вказавши тільки своє ім’я, прізвище та вказавши власний пароль.  

Діють і традиційні способи подачі показників та сплати комунальних послуг у Львові, однак з кожним роком дедалі більше містян обирають для себе електронний формат.  

Latest Posts

.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.